Kate Middleton este o mamă foarte implicată. Şi-a concentrat foarte mult atenţia pe creşterea şi educaţia celor trei copii ai săi, Prinţul George, de opt ani, Prinţesa Charlotte, de şase, şi Prinţul Louis, de trei, şi pare că nu ar vrea totuşi să se oprească doar la ei. 

Ducesa de Cambridge adoră copiii şi pare că nu ar spune nu şi unei a patra sarcini. Mai mult, ea a recunoscut recent că şi-ar dori să fie din nou mămică. 

Aflată zilele trecute în vizită în Danemarca, Kate a participat la un eveniment alături de copii danezi şi părinţii lor. Prinţul William a profitat de acest moment şi a mărturisit că este din ce în ce mai îngrijorat pentru că soţia lui adoră copiii şi petrece foarte mult timp cu ei. Mai mult, el a glumit că speră să nu îi mai vină idei, astfel încât să mai vrea şi acasă mai mulţi copii. 

“William îşi face griji când eu merg la evenimente la care întâlnesc bebeluşi, în special, pentru că mă întorc acasă şi-i spun: Hai să mai facem unul!”, a mărturisit ducesa în timpul unui eveniment organizat la Copenhaga. 

"Nu-i mai daţi idei soţiei mele!”, a spus William atunci când el şi Kate au vizitat un spital din Anglia, iar un cuplu a încurajat-o pe ducesă să le ia în braţe bebeluşul.

Sursa foto: shutterstock.com