Pe 23 iunie 2022, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară, după ce a adus pe lume tot o fetiță, care va fi botezată Lara.

Imediat după ce a născut, Laura Cosoi a postat pe Instagram o fotografie în care apare mânuța micuței și care a adunat rapid peste 30.000 de like-uri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Iar la 24 de ore după ce a născut, vedeta a revenit și cu o fotografie în care apare ea. „24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur... I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteptă să o cunoască! Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara! Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă”, a scris Laura Cosoi în dreptul pozei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)