Îndrăzneață și jovială Chrissy Teigen a postat un cadru inedit pe rețelele de socializare. Dar imediat a fost criticată de numeroși fani răutăcioși. Aceasta le-a arătat fanilor internauți cum se desfășoară o zi din viața ei. 

Urmăritorii lui Chrissy Teigen sunt foarte atenți la felul în care aceasta își tratează micuții. Fără inhibiții, soția muzicianului John Legend a postat o fotografie în care apare într-o cadă plină de spumă alături de cei doi copii ai săi.

Chrissy Teigen și John Legend au împreună doi copii: o fetiță pe nume Luna, în vârstă de 3 ani, și un băiețel pe nume Miles, de 3 ani.

Fanii o critică pe Chrissy Teigen pentru ca „nu este o mamă bună”

Câțiva urmăritori au criticat-o pe soția lui John Legend pentru gestul iresponsabil. Modelul în vârstă de 36 de ani a share-uit un selfie cu cei 36,2 milioane de fani de pe Instagram. Urmăritorii au postat diverse comentarii în care îi cer explicații pentru machiajul pe care îl are chiar și în cadă, dar și pentru faptul că gestul de a face baie cu băiețelul ei în vârstă de 3 ani este deplasat.

Unii fani se întreabă din ce moment nu trebuie să mai facem baie cu copilul? "La ce vârstă a celui mic devine un obicei nepotrivit cel de a face duș sau baie cu el?", este unul dintre comentarii.

Chrissy Teigen este obișnuită cu remarcile răutăcioase privitoare la copiii săi

Nu este prima dată când se întâmplă ca modelul american să fie pus la zid. Abilitățile ei de parenting au fost criticate în repetate rânduri pe internet.  De fiecare dată, Chrissy le răspunde acid celor care îi critică felul de a-și crește copiii. Vedeta este plină de ironie la adresa criticilor permanente.

A pierdut o sarcină

Chrissy Teigen s-a făcut remarcată pentru francheţea mesajelor sale. Ea nu ezită să împărțășească cu fanii diverse evenimente din viaţa sa privată, precum durerea resimţită după o pierdere de sarcină în octombrie, publicând fotografii alb negru, inclusiv una care o prezenta  culcată într-un pat de spital şi strângând în braţe un bebeluş născut mort, alături de soţul ei.

Chrissy și John Legend l-au pierdut pe fiul nenăscut, căruia îi aleseseră și numele: Jack. 

„Suntem șocați și îndurerați atât de tare, e o durere pe care nu am mai simțit-o vreodată. Nu am  reușit să oprim sângerarea și să îi oferim bebelușului nostru lichidele de care avea nevoie, în ciuda tuturor pungilor de sânge care mi-au fost administrare. Nu a fost suficient”, a scris, la vremea aceea, Chrissy Teigen pe Instagram.

Care e momentul potrivit când trebuie să renunți la a mai face baie cu copilul? Ce spun specialiștii?

- Când devine inconfortabil: baia cu cei mici este perfectă până în momentul în care copilul tău începe să simtă o senzație de disconfort.

- Când copilul vrea intimitate sau are nevoie de independență: interesul copiilor pentru intimitate a fost un semn tacit pentru părinți că este momentul să oprească acest duș colectiv.

- Nu există o vârstă clară la care baia împreună cu copilul trebuie oprită – unii spun că la trei ani nu mai este cazul, alții că poate fi continuată dacă nu există jenă până la cinci ani. Totul, în funcție de familie.