În urmă cu aproape 25 de ani, PRO TV cucerea audiențele cu un serial de comedie care avea să rămână în istorie: Vacanța Mare.

Din grupul umoristic făceau parte, printre alții, și Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu, iar acesta din urmă a mai apărut recent la PRO TV și în show-ul Masked Singer. Iar acum, el a oferit un interviu la o emisiune mondenă, acolo unde a vorbit despre fiica lui.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară. A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici. Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: «Nu face rău». Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, a spus Mugur Mihăescu.