La sfârșitul lunii noiembrie a anului 2021, Nicole Cherry devenea mămică pentru prima dată, după ce aducea pe lume o fetiță de nota 10, pe Anastasia, care le-a umplut casa de bucurie artistei și iubitului ei.

În vârstă de 23 de ani, celebra cântăreață a reușit să revină la o formă de invidiat într-un timp record, iar fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare demonstrează cu brio acest lucru.

Spre exemplu, în urmă cu doar câteva zile, Nicole Cherry a apărut pe Instagram în costum de baie, iar imaginea a adunat peste 40.000 de like-uri din partea internauților.

Iar recent artista a vorbit într-un interviu pentru Ego cum se menține în formă. „Muncesc mult, mă ține în formă și Anastasia, pentru că a început să meargă destul de mult, îi place să exploreze și ne solicită. Cam atât. În rest, încerc să am un stil de viață alimentar cât se poate de sănătos. Echilibru, în general, cred că acesta a fost secretul meu. Oricum, consider că o femeie, după ce devine mamă, capătă, cel puțin, un zâmbet, o strălucire mai aparte. Momentan, îmi place să fiu cu Anastasia acasă. Ea, dacă își dorește să se odihnească, prefer să fie în mediul ei, să se simtă bine”, a spus Nicole Cherry.