Nicole Kidman este căsătorită cu artistul Keith Urban și au împreună două fiice.

Nicole Kidman și Keith Urban le au împreună pe Sunday (12 ani) și Faith (9 ani). Nicole mai are doi copiii mai mari din căsătoria anterioară cu Tom Cruise, Isabella (27 ani) și Connor (25 ani).

Actrița a povestit pentru Marie Claire Australia că pandemia de COVID-19 a afectat și familia ei. Nu, nu este vorba despre vreo persoană bolnavă, însă Kidman a dezvăluit că fiica ei, Sunday, și-a văzut planurile date peste cap de noul coronavirus.

Sunday și Faith îi calcă pe urme mamei lor și își doresc să intre în lumea filmului. Sunday o însoțea pe mama ei pe platourile de filmare ale serialului Big Little Lies, însă din cauza pandemiei nu a mai putut face acest lucru. Adolescenta este interesată de regie, iar interdicția de a merge la filmări cu mama ei a întristat-o teribil.

„Este greu pentru mine, ca mamă, să nu-mi pot la copiii cu mine la filmări, dar vor fi și alte oportunități”, a mărturisit Kidman.

Actița a fost nevoită să apeleze la ajutorul mamei și surorii sale pentru a avea cu cine să le lase pe cele mici cât timp s-a aflat la filmări.

Sursă foto: Shutterstock


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: