Boris Johnson și soția lui au devenit recent părinții unei fetițe, cel de-al doilea copil al lor și al șaptelea al premierului britanic.

Boris și Carrie Johnson au făcut publică prima fotografie cu bebelușul lor. Carrie Symonds, soția premierului britanic Boris Johnson, a născut pe 9 decembrie o fetiță. Este cel de-al doilea copil al cuplului. Ei mai au un băiat născut în aprilie 2020.

Nașterea primului copil al lor se întâmpla după ce Boris Johnson tocmai trecuse printr-o formă destul de gravă de Covid-19. De altfel, Boris Johnson și logodnica sa au decis să-și numească fiul după numele doctorilor care i-au salvat viața premierului: Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Ce nume au ales

Și numele fiicei este unul neobișnuit. Premierul și soția sa au ales ca bebelușul să poarte numele Romy Iris Charlotte Johnson. 

Soția premierului a postat pe contul de Instagram o imagine adorabilă cu fetița și a explicat alegerea numelui: "Romy după mătușa mea, Rosemary Iris din greacă, ce înseamnă curcubeu. Charlotte după regretata mamă a lui Boris, de care ne este atât de dor.”

Boris și Carrie Johnson au anunțat că vor fi din nou părinți în luna iulie a acestui an, printr-o postare pe Instagram, la două luni după ce s-au căstorit în secret în catedrala din Westminster.

„Premierul Boris Johnson și soția lui, Carrie, au anunțat venirea pe lume a unei fetițe sănătoase, astăzi dimineață, la spitalul din Londra. Atât mama cât și fiica se simt foarte bine. Cuplul vrea să mulțumească oamenilor minunați ai maternității NHS, pentru îngrijirea și devotamentul de care dau dovadă” a anunțat oficial Guvernul.

Boris Johnson a stat alături de soția lui în timpul nașterii. Fetița este cel de-al doilea copil al lui Carrie și al șaptelea al lui Boris Johnson, care are moștenitori și din altă relație.

Boris Johnson, în vârstă de 57 de ani, și Carrie Symonds, 33 de ani, s-au căsătorit oficial anul acesta, în luna mai, într-o ceremonie desfășurată discret, departe de ochii publicului. A fost prima nuntă a unui premier britanic în funcție după aproape 200 de ani.

Carrie este la prima căsătorie, în timp ce Boris Johnson este la a treia. Din cea de-a doua căsătorie, cu avocata Marina Wheeler, premierul britanic mai are patru copii, doi băieți și două fete. Au fost speculații că ar mai avea și un al cincilea copil, dintr-o legătură extraconjugală.

Foto Instagram