În ultimii ani, în România au fost foarte mediatizate atât școlile private, cât și grădinițele de acest fel. În timp ce părea că insituțiile de stat ar pierde teren!

Există însă celebrități care nu sunt mulțumite de ce se întâmplă la privat, iar printre acestea se regăsesc și Tavi Clonda și Gabriela Cristea, care au decis să își mute cele două fetițe la o grădiniță de stat, chiar dacă până micuțele au fost la privat.

„Au fost niște discuții cu doamna directoare de acolo, nu ne-am înțeles, nu erau transparenți. Nu știam ce fac copiii pe acolo, copiii erau ok, dar la o grădiniță și părinții trebuie să fie ok, nu numai copiii. Pentru că noi ne dăm comorile acolo și atunci trebuie să știm cam ce fac. Ni se spunea doar dacă era o mică problemă. Dacă îi curge nasul sau dacă tușește, ni se spunea, bineînțeles. Dar nu știam și alte lucruri. Foarte rar aveam de vorbit cu ele, nu aveam timp, nu ne potriveam. Nu prea știam ce se întâmplă. Ele, fiind mici, nu spuneau mare lucru, că nu știau să spună. Și nu era ok. Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă…  Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși”, a spus Tavi Clonda pentru Fanatik.