La sfârșitul lunii martie, Tily Niculae a născut al doilea copil, un băiețel pe nume Radu.

Frumoasa actriță mai are o fată, Sofia, care are 9 ani. Focusată pe creșterea celor doi copii, vedeta de 34 de ani își face timp pentru a împărtăși din experiențele sale pentru admiratoarele de pe rețele de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiriplici vrea sa se ridice, se intoarce si isi trage de picioare intr-o veselie! #4luni si este la fel de blandut si rabdator❤️. Sunt tare fericita ca de data aceasta nu am fost in depresie dupa nastere. Depresia postnatala nu-i un lucru usor de gestionat, de cele mai multe ori este ascunsa. Cum sa o recunosti? ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ dispoziție depresivă; scăderea interesului și a capacității de a se bucura; scăderea sau creșterea apetitului alimentar; tulburări de somn; agitație sau lentoare psihică; oboseală excesivă; sentimente de vinovăție și neajutorare; scăderea capacității de concentrare; stări de iritabilitate; anxietate; plâns facil; scăderea interesului sexual; retragere socială; scăderea dorinței de comunicare și de implicare în activități; absența planurilor de viitor; sentimente negative și, uneori, obsesive față de sine sau de copil (ex. teama de a nu-și răni copilul sau de a nu se răni pe sine). Le-am avut pe toate la Sofia si de abia dupa doi ani mi-am dat seama ca ceva nu este in regula. Am cerut ajutor singura. Nu m-am gandit o secunda la rusinea sociala. Eram disperata si terminata. Daca ar fi sa explic ceea ce simteam intr-un cuvant cel mai bine s-ar potrivi cuvantul: apasator!!! M-au ajutat anii de dezvoltare personala, acceptarea, asumarea, dar si maturitatea capatata de-a lungul anilor. Tare fericita cum pot vedea fiecare lucru mic in ceva atat de mare, astfel incat, sa ma pot bucura constient de ceea ce fac copiii nostri. Dar si mai fericita sunt ca nu am renuntat la ideea de a fi mama de doi. De abia acum inteleg familiile cu multi copii. Mamele care se bucurau cu adevarat de venirea pe lume a unui nou membru, bucuria pe care eu nu o regaseam in NIMIC. Dragostea este infinita si oricat de greu ar fi...parca vorba unor mamici care imi scriu in privat, tot mai poti putin! Asa ca iubita mea mama, POTI! Lasa garda jos, accepta ca sunt zile si zile. ESTI om,nu robot! Iar bucuria vine natural din orice lucru marunt! Tily

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae) on

De când a născut, Tily Niculae a avut mai multe postări pe constul de Instagram în care a vorbit despre depresia postnatală și despre faptul că de această dată a acceptat schimbările fizice așa cum au venit. De altfel, vedeta a postat mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie și le-a încurajat pe proaspetele mămici să nu mai pună presiune pe ele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

M-ati intrebat in mesaje cum gestionez timpul petrecut cu amandoi? Ahhh...inca sunt in plin proces de ce fac, cum fac, daca e ok sa fac... Pare ca ma pregatesc de plaja in curte. Nope, i-am promis Sofiei ca mergem la topogane si apa. Cateva ore si plecam cand este aglomerat. Dupa o noapte nedormita...top in costum de baie, fa o rugaciune sa nu iti explodeze sanii pentru ca lasi copilul mic in grija bunicii. Swipe la urmatoarea poza sa vedeti fericirea de pe chipul ei. Scuze, Raducule, dar surioara ta are nevoie de dragoste si atentie astazi! : : : _________________________________________ #tilyniculae #actress #parenting #kids #woman #motherhood #motheroftwo #television #mood #life #mylife #amazing #journey #family #romania #joy #smile #relax #real #life #picture #myjoolz @adinishcom #love #this #stroller

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae) on

”Sunt tare fericita ca de data aceasta nu am fost in depresie dupa nastere. Depresia postnatala nu-i un lucru usor de gestionat, de cele mai multe ori este ascunsa”, a scris aceasta. 

Vedeta a vorbit și despre felul în care reușește să își împartă timpul între cei doi copii, dar și despre cum gestionează acum noua situație în care se află familia ei: ”M-ati intrebat in mesaje cum gestionez timpul petrecut cu amandoi? Ahhh...inca sunt in plin proces de ce fac, cum fac, daca e ok sa fac...”.