Nu doar o dată în istorie, actorii de la Hollywood au fost prinși „în fapt”, în timp ce își înșelau partenerele.

Iar unul dintre multiplele cazuri mediatizate i-a avut în centrul atenției, în urmă cu mai mulți ani, pe Sienna Miller și Jude Law. Pe vremea când ei formau un cuplu, celebrul actor avea deja doi copii cu fosta lui parteneră Sadie Frost. Iar cei doi copii aveau o bonă. Astfel că Jude Law nu a văzut nimic greșit în a-și înșela iubita, pe Sienna Miller, cu bona celor doi copii pe care îi avea cu Sadie Frost.

Doar că, ghinion, presa a aflat de amantlâc, astfel că Jude Law și Sienna Miller au ajuns în centrul unui scandal imens, despre care actrița și-a amintit acum, într-un interviu pentru ediția din Marea Britanie a revistei Elle. Totul pe fondul noului rol jucat de Sienna Miller în miniseria „Anatomy of a Scandal”, acolo unde este înșelată de iubit!

„Am experimentat unele dintre lucrurile pe care le trăiește personajul meu. Sentimentele care m-au încercat erau familiare. Dar felul ei de a face față situației a fost absolut opus mie. Și cumva, da, știu că sună ciudat, am vrut doar să văd cum m-aș fi simțit dacă aș fi reacționat diferit atunci. E cumva ceva cathartic, cred, să petreci timp într-un spațiu urât, dar atât de familiar. Și poate că îl revendici într-un fel? Nu știu care este psihologia din spatele acestei situații. Dar poate la un moment dat ajungi să înlocuiești astfel o amintire cu altceva”, a spus Sienna Miller pentru ediția din Marea Britanie a revistei Elle.

În trecut, actrița a mai vorbit despre relația cu Jude Law, afirmând că multe evenimente petrecute la acea vreme nu și le mai amintește. „Sunt șase săptămâni întregi din acea experiență pe care nu mi le amintesc. Nu îmi amintesc nimic. Oamenii care au venit să mă vadă și să-mi fie alături au spus că am luat cina împreună și nu-mi amintesc. Eram atât de șocată. Abia începusem la nivel de carieră. Aveam 23 de ani. Dar dacă atât de tânăr ajungi să treci prin așa ceva, realizezi că apoi poți să depășești orice obstacol”, spunea Sienna Miller pentru People, în urmă cu mai mulți ani.