O femeie însărcinată din Canada a intrat în comă din cauza formei grave de COVID-19 pe care a dezvoltat-o, scrie CTV News.

Gillian McIntosh este bine acum și s-a întors acasă alături de băiețelul ei nou-născut, Travis. Femeia le-a transmis mulțumiri tuturor celor din spitalul unde a fost tratată pentru că i-au salvat viața ei și fiului său.

Femeia a fost diagnosticată cu COVID-19 în săptămâna 36 de sarcină, iar starea ei s-a agravat rapid, având nevoie de ventilare mecanică. Aceasta a născut cu ajutorul medicilor, care i-au făcut o operație de cezariană în timp ce femeia era în comă. Din fericire, aceștia au reușit să îl salveze pe micuțul Travis, care a petrecut 15 zile în secția de neonatologie a spitalului, în incubator.

Proaspăta mămică a fost puternică și a reușit să depășească momentele de cumpănă. Când s-a trezit din comă, asistenta i-a spus că a fost în această stare timp de patru săptămâni, dar a liniștit-o cu veștile despre micuțul Travis.

Gillian a fost nevoită să rămână în spital pentru a se recupera complet. Femeia a învățat, printre altele, să meargă din nou.

Ea s-a recuperat complet, iar acum poate avea grijă de copilul ei acasă.

Sursă foto: Shutterstock


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: