Cel mai gras copil din lume a slăbit spectaculos de mult în doar un an.  Arya Permana, din India, ajunsese să cântărească nu mai puţin de 192 de kilograme în 2016. La vârsta de 10 ani el avea o greutate uriaşă, cât doi adulţi la un loc. 

Băiatul s-ar fi născut cu o greutate normală, însă de la vârsta de 8 ani totul s-a schimbat radical. Atunci, el a început să ia foarte mult în greutate deoarece avea o poftă incontrolabilă de mâncare. În doi ani, ajunsese să fie un uriaş. Speriaţi de problemele fiului lor, părinţii lui Arya au apelat la ajutorul medicilor. El a fost supus unei intervenţii de micşorare a stomacului, iar apoi a fost ajutat de un antrenor personal să facă sport. 

În doar un an, Arya a reuşit să slăbească spectaculos. A dat jos nu mai puţin de 110 kilograme. În prezent, el cântăreşte 80 de kilograme, însă nu a scăpat complet de probleme. Acum se confruntă cu un exces de piele şi va fi supus unei noi de natură estetică. După ce a reușit să scape de kilogramele în plus, băiatul a reușit să se întoarcă la școală.

Sursa foto: Profitmedia Images