Cel puțin primii ani ai vieții bebelușului sunt cei în care vrei să creezi cât mai multe momente memorabile cu el, îți dorești să îi faci cât mai multe poze, pentru că știi că totul e trecător și doar uitându-te peste acestea împreună cu familia peste ani îl vei mai vedea așa. 

Nicio mamă nu își dorește ca puiul să-i crească, vrând parcă să se bucure cât mai mult timp de inocența, gângureala, mâinile și picioarele micuțe și energice, realizând că toate vor dispărea într-o zi. Little Prints vine cu numeroase accesorii, pentru că fotografiile cu bebelușul tău să fie unice.

De la sarcină, la nașterea bebelușului - Photo carduri minunate

Multe femei iubesc să își pozeze evoluția sarcinii, dar de ce să nu o faci și interesantă? Dacă încă nu ai anunțat pe nimeni de miracolul ce crește în pântecul tău, folosind cele două photo carduri “We’re having a baby.” și “Can’t wait to meet you.” împreună cu testul de sarcină și evident cu ce decorațiuni simpatice îți mai dorești tu pe lângă, cum ar fi niște șosete vesele pentru bebeluși, flori, lumânări albe, vei realiza o poză cât o mie de cuvinte, iar cei dragi vor fi plăcut surprinși. În special mamele din această generație, se distrează cu bebelușul lor enorm, făcând fotografii care par a fi ieșite din mâinile unui fotograf profesionist. 

Toată lumea e nerăbdătoare de acum să afle ce e, o fi băiat, o fi fată, or fi amândoi? E o surpriză pentru toți, nimeni neștiind la ce să se aștepte. Odată ce doctorul te lămurește, poți anunța familia prin poze cu tine ținând un photo card pe abdomen, cu mesajul “It’s a boy.” sau “It’s a girl.” Design-ul minimalist al acestor photo carduri, lemnul natural din care sunt confecționate precum și scrisul frumos cursiv și detaliile de pe margine, fac din acestea un mod unic, special și modern de a da această veste minunată celor dragi.

Fiecare moment unic din viața bebelușului, însoțit de un photocard

Orice moment trebuie celebrat printr-o poză. Amintirile dăinuie mai mult dacă le avem în forma fizică, căci odată cu vârsta intervine și uitarea. Dacă cel mic a reușit în sfârșit să doarmă o noapte întreagă, iar voi ați avut parte de cel mai bun somn din ultimele luni, clar a doua zi dimineața un photocard care anunță acest lucru e o idee foarte amuzantă pentru o poză. Peste ani când va crește și va deveni un adolescent rebel va fi cea mai bună ocazie să scoți fotografia de la naftalină și să îi spui “Vezi că n-am dormit cu nopțile, așa că apreciază-mă.”

Fie că e vorba de lunile împlinite, primul Paște împreună, sau doar mesaje drăguțe cu care să faci fotografii “instagramabile” cum s-ar zice, photo cardurile de la Little Prints vă însoțesc în orice moment special, lăsându-vă chiar loc pentru a adăuga detalii cum ar fi numele sau data. Primul zâmbet, primul dinte căzut, prima dată când bebelușul prinde avânt și merge-n patru labe entuziasmat printre picioarele voastre, prima dată când se ridică cu încredere în picioare, toate sunt amintiri pe care vrei să le păstrezi în memorie cât mai mult, iar pozele cu aceste photo carduri vor dăinui mult timp în familia voastră.

Contact: 0725766847

hello@littleprints.ro