Să fii mamă modernă, cu acces la tot felul de informații, sisteme și tehnologii pare că a crește un copil sau mai mulți nu mai e atât de greu precum era în vremea bunicilor noștri. Cel puțin așa credem. Însă, realitatea vine cu altă versiune. Este destul de greu să trăiești frustrarea că o zi întreagă nu îți ajunge pentru toate câte ai avea de făcut. Vin însă și soluțiile, una dintre acestea fiind chiar Stailer. 

Această platformă și aplicație totodată vă ajută să vă programați oricând la salonul de hair and beauty. Atât pentru mame, tați sau copii, programările pot fi efectuate mai ușor și mai eficient. 

Ce presupune să folosiți Stailer 

O programare la salon cu Stailer poate fi efectuată cu minim de efort, exclusiv online. Oricine poate face asta, cu sau fără cont creat aici. Accesul este gratuit. Iar programarea în sine poate fi efectuată în câțiva pași. Numai o mamă știe cât de mult prețuiește timpul, fiecare oră și secundă, cum își adoarme ea copilul și în același timp se gândește la o mie de lucruri de făcut. Iată că acum nu mai trebuie să se încadreze într-un timp anume pentru a suna la salon, ci poate rezolva totul online. 

Ideea în sine de rezolvare a programărilor online este una foarte practică. Așadar, după ce ai testat platforma, incearca si aplicatia Stailer. Este gratuită desigur, poate fi descărcată din App Store, App Gallery say Magazin Play, după caz. În câțiva pași simpli este instalată și gata să fie folosită. 

Programări pentru sine sau pentru cei dragi 

Programările efectuate prin Stailer sunt rapid de efectuat, gratuite și simplifică mult din timpul pe care îl alocați de obicei în a căuta și găsi un salon disponibil. Ne imaginăm doar ce înseamnă asta, să căutați online date de contact sau să pierdeți timp căutând fizic, după adresă. Iar mai apoi să vă încadrați într-un interval orar pentru a suna și a seta programarea dorită. 

În schimb, Stailer vine cu o altă variantă și anume exclude toți acești pași. Totul poate fi realizat online: căutați salonul din orașul vostru sau toate acele saloane unde puteți să vă tundeți, coafa, vopsi părul, unde să solicitați servicii de cosmetică etc. Sunt înscrise aici saloane din 41 de orașe ale țării. Fiecare salon este prezentat cu detalii importante: cum arată salonul, rezultate ale hairstyliștilor, care sunt prețurile, dar și durata medie de desfășurare a unei activități. 

La fel de ușor pot fi setate și programările pentru cei dragi, soți, copii. Mama se ocupă de toate, nu-i așa? Iar din contul Stailer își poate seta și remindere dacă este necesar. Astfel, primește sms pentru a i se reaminti că are o programare curând.

Iar pentru toate aceste funcționalități totul este gratuit. Stailer nu presupune vreun abonament, taxă sau costuri extra pentru serviciile pe care le solicitați. Este noua modă, noua eră a digitalizării, implicit când vine vorba de programările la saloanele de hair and beauty. Descoperiți mai multe din pagina oficială. 

Contact: support@stailer.ro