Frumoasă şi talentată, fetiţa din imagine a ajuns azi una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară.

Carismatică, versatilă, exuberantă şi foarte pozitivă, Raluka - pentru că despre ea este vorba - este prezenţa feminină din juriul emisiunii SuperStar România de la Pro TV, alături de Marius Moga, Carla's Dreams şi Smiley.

 

 

Pe numele său real Alexandra Raluca Nistor, Raluka s-a născut la Deva, unde a şi absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice "Sigismund Toduţă". După ce a cochetat cu jurnalismul, absolvind chiar facultatea în acest domeniu, Raluka s-a întors la prima sa iubire, muzica.

"Cea mai bună decizie pe care am luat-o a fost să cred în visul meu, indiferent de piedici, şi să muncesc pentru el", declara recent Raluka, pentru OK! Magazine.

Cum s-a lansat în muzică

Raluka a devenit cunoscută publicului larg în 2008, când a câştigat două premii importante: marele trofeu la Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu" şi locul al doilea la Festivalul Mamaia, secţiunea interpretare. În toamnă, şi-a continuat ascensiunea cu locul secund într-o emisiune concurs, făcând parte din trupa Pepper Girls.

A fost remarcată de DJ Sava, cu care a colaborat pentru mai multe single-uri de succes, printre care September şi I Like (The Trumpet), care au făcut furori în cluburile din ţară şi străinătate. Au urmat colaborări fructuoase cu Connect-R, Speak şi Vali Bărbulescu, cu Vescan, Faydee şi Alina Eremia, iar exuberanţa care o caracterizează şi timbrul său deosebit i-au adus admiraţia fanilor.

Raluka se bucură acum de celebritate şi de avantajele pe care i le aduce aceasta, însă nu uită că a avut şi perioade mai dificile în viaţă. A avut mereu alături familia, care a încurajat-o încă de la primele apariţii pe scenă. Spune despre ea că din momentele mai puţin bune din viaţă şi din faptul că a crescut într-o familie modestă a învăţat că munca este singura cale spre succes şi că este capabilă să se descurce în orice situaţie.

Cel mai greu moment din cariera sa a fost când s-a operat la corzile vocale: "A trebuit să ţin pauză vocală când m-am operat. A fost o experienţă groaznic pentru umine, un om care vorbeşte incredibil de mult. Să nu mai spun de cântat..." (sursa: OK! Magazine)

FOTO: Facebook