Știm cu toții că atunci când ai un copil este dificil de amenajat camera, dar cu ajutorul tapetului îți poți ușura munca și rezultatul va fi unul spectaculos. Poți folosi tapetul ca element de accent, iar restul detaliilor de mobilier să le construiești în jurul lui.

Tapetul este acel element de design care poate schimbă radical o încăpere, și în același timp poate creiona atmosfera prezența într-o cameră. Poți oferi spațiului un aer dinamic sau de ce nu să duci totul într-o stare de liniște, o oază de relaxare pentru cel mic.

De ce este tapetul o alegere inspirată pentru camera celui mic? În primul rând pentru că tapetul VLAdiLA este realizat din materiale sigure și non toxice, iar vopselele folosite sunt pe baza de apă și sunt ecologice.

Cu ajutorul tapetului vei crea o atmosfera de basm, o atmosfera ce nu o vei putea redă cu niciun var și nicio lavabilă, iar culorile sunt cu adevărat încântătoare. 

Copiii din ziua de azi sunt mult mai atenți la detalii și au acces la mult mai multă informație, prin urmare și pretențiile lor sunt pe măsură, iar cu ajutorul tapetului poți îndeplini orice dorința, îi poți aduce pe perețîi camerei adevărate povești.

Modelul de tapet ales poate reflectă pasiunile celui mic, la fel de bine poate fi gândit în scop educativ. 

Alegerea tapetului poate deveni o activitate în sine pe care să o faceți cu cel mic, să îl implicați și să fie parte în procesul creativ dându-i astfel și mai multă valoare și creând o amintire de care se va bucură peste ani.

Modelul ales într-un mod potrivit poate stimula imaginația copilului, indiferent că vorbim de copii mai mici sau de adolescenți. 

Copilul de astăzi are acces la o varianta care până nu demult părea de “neatins”, și anume modelul de tapet custom, varianta în care poți crea de la 0, îi poate fi desenat propriul lui model de tapet care să îl reprezinte.