Elon Musk și iubita lui, Grimes, au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună un băiat de 1 an și 10 luni, care a fost numit X Æ A-12.

Elon Musk mai are un copil secret

Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla și SpaceX, mai are un copil, însă a ținut totul secret. Cântăreaţa Grimes, 33 de ani, a dezvăluit pentru Vanity Fair, în ediţia de aprilie, naşterea fiicei ei şi a lui Elon Musk, al doilea copil al lor. 

Și fetița a primit tot un nume ciudat, Exa Dark Sideræl, și a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, în luna decembrie.

Ce înseamnă numele Exa Dark Sideræl

Cântăreaţa canadiană, în vârstă de 33 de ani, a explicat că numele Exa este inspirat de „exaFLOPS” un termen folosit pentru a exprima performanţa unui computer, în timp ce Dark („întuneric”) se referă la „necunoscut”. „Oamenii se tem de asta, dar de fapt reprezintă absenţa fotonilor”, a spus Grimes. „Materia întunecată este frumosul mister din universul nostru”, a adăugat ea.

Numele Sideral este inspirat din limba elfilor, potrivit artistei, şi reprezintă „timpul real al universului, timpul stelelor, timpul spaţiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc”, fiind o aluzie la personajul Galadriel din „Stăpânul Inelelor”.

Grimes şi Musk îi spun fiicei lor „Y”.

Vor o familie numeroasă

Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, şi cântăreaţa canadiană Grimes au confirmat în septembrie 2021 că sunt „semi-separaţi”, însă în relaţii bune. Locuiesc separat, dar plănuiesc să aibă mai mulţi copii. „Întotdeauna ne-am dorit cel puţin trei sau patru”. 

Despre relaţia cu Elon Musk, artista declară: „Nu există un cuvânt real pentru asta. Probabil că m-aş referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul. Nu mă aştept ca alţii să înţeleagă”

 

Elon Musk și iubita lui, Claire Boucher (Grimes). FOTO: Getty Images