Celia a devenit mămică pentru a doua oară. Cântăreața a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota zece la naștere.

Artista a decis ca pe fiica ei să o cheme Sara Maria. Deși cântăreața era programată la cezariană pe data de 20 februarie, micuța se pare că și-a dorit să vină mai repede pe lume.

Ce probleme a avut Celia în timpul sarcinii

Cu doar câteva zile înainte să nască, Celia spunea că îi este din ce în ce mai greu, întrucât s-a îngrășat foarte tare în timpul acestei sarcini.

"Am 37 ani și in 7 zile voi aduce pe lume, a doua mea minune ! Stiu, corpul meu a suferit foarte multe modificări, 20 kg in plus, am aproape 38 sapt sarcina, circumferință abdomenului dublata, Dreptii abdominali rupti, celulita, cateva vergeturi iar peste o săptămâna din graviduță drăguța, voi fi văzută o mămica obosita și grăsuță... 

Da, stiu, kg in plus nu au cum sa nu se vadă, totusi ceea ce vreau sa va spun este ca: 

Acea Mămicuța grăsuță si obosita se simte binecuvântata!!! 

Acea Mămicuța cu celulita și vergeturi a adus pe lume viața, și da, candva eram traumatizata de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar ...dar oare de ce trebuie sa fim neaparat perfecte? Acesta e oare scopul nostru in lumea aceata? Sa tragem cu disperare de niște standarde impuse???? Vor trece probabil câteva luni bune pana o sa îmi revin cat de cat si urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mandrie!!! 

Va rog nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este sa îmi dau silință sa îmi revin, insa usor si ptr ca e alegerea mea, nu ptr ca trebuie! Am sa o fac in timp , usor,  cu răbdare, și liniște ! Așa ca dacă nu voi reuși in primele luni? Nu puneți voi presiune pe noi cu “oh ai rămas cu burta destul de mare, oh pielea aia se mai trage oare? oh celulita, vergeturile “ 

hm si ce ??? Sunt ale mele, si am ales sa NU  ma stresez de ele , daca o sa imi revin in cateva luni bine, daca nu, Nu!!! ... stiu ce vreau si stiu ca usor, usor o sa reusesc sa imi revin, insa nu stiu timpul si nici nu vreau sa ma stresez cu asta Am o minune gata sa vina pe lume si inca o minune care de 7 ani imi zâmbește  zi de zi sunt binecuvantata si fericita si chiar daca ies din asta usor sifonata, usor grasuta , cu celulita si cu vergeturi, stiu ca voi fi FERICITA! Imi promit sa nu pun presiune pe mine, nici NU accept gandul acesta in prima etapa ! Etapele de tranzitie sunt normale (minim un an)  iar urmele ramase trebuie purtate cu mandrie ! M-ati inteles ?", a scris Celia într-o postare pe Facebook.

Celia a fost infectată cu Omicron

De asemenea, din păcate, vedeta a fost infectată și cu Omicron, lucru care a descurajat-o puțin. Însă, vedeta nu a contractat o formă agresivă, astfel mama și fiica au trecut cu bine peste.

Stresul a fost foarte mare după ce am aflat că-s pozitivă. Exista şi teama că voi face o formă ca şi data trecută, cu febră, cu dureri, tuse, oboseală etc. Eram şocată, mai ales că veneam după alte probleme medicale, pe care abia le depăşisem. Dar, spre bucuria mea, a fost o formă uşoară, am fost protejate divin şi eu şi prinţesa mea, iar acum are şi ea imunitate. A dobândit imunitatea în burtică”, spunea Celia la PRO TV.

Celia și Ardeli Ancuța s-au căsătorit în urmă cu opt ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi soți au împreună un băiețel de 7 ani, Andrei, iar acum o fetiță.

Foto Facebook