Puya, pe numele real Dragoș Gărdescu, a devenit cunoscut ca membru al formației La FamiliaDragoș Gărdescu are 43 de ani şi a devenit cunoscut la sfârşitul anilor ’90 când a înfiinţat trupa “La Familia” alături de Tudor Sişu. 

Cel din urmă a fost condamnat în 2003 la trei ani de închisoare pentru trafic şi consum de droguri de mare risc. În 2017, cei doi au lansat un manifest în care promovau valorile familiei tradiţionale şi creştinismul.

De-a lungul anilor, artistul a trecut prin mai multe transformări fizice. Puțini știu însă cum arată atunci când era adolescent.

De la puștiul care își cânta poveștile de stradă din Cartierul Sălăjan și până la cel de astăzi, solistul s-a schimbat. Acum, cântărețul în vârstă de 43 de ani este un tătic mândru.

”Băiatul rău” din industria muzicală are o familie numeroasă. Căsătorit cu Melinda din 2011, cei doi au trei fete, cea mai mare având 12 ani.

Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii  în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală”, spune Puya despre actualul său statut.

Puya, prins drogat la volan

Recent, rapperul Puya a rămas fără permis de conducere după ce poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au prins drogat pe un scuter. Îl opriseră în centrul capitalei pentru un control de rutină și l-au testat. Rezultatul a fost pozitiv la cocaină, așa că i-au făcut și dosar penal.

Puya are dosar penal pentru că a condus sub influenţa substanţelor interzise. Dacă va fi condamnat, îi poate fi anulat permisul de conducere între şase luni şi un an şi riscă o amendă penală.

Foto Facebook