Toată lumea, mai cu seamă copiii, au auzit de Orășelul Leneș, un serial adorat de cei mici, creat în Islanda. Personajele din serial sunt Ștefania, Sportacus și Robbie Putrezitul. Scopul creării serialului a fost de a motiva copiii să ducă un mod de viață sănătos și de a crește frumoși și voioși, iar părinții din toată lumea au ajuns să-l aprecieze și ei.

În serial Ștefania (Stephanie) este cea mai bună prietenă a lui Sportacus și este nepoata primarului. O copilă veselă, curioasă, plină de energie și care emană pozitivism. Toți o recunosc după rochița și părul ei roz. Îi place muzica și venind în Orășelul Leneș, îi întâlnește pe locuitorii lui: o mulțime de copii, păpuși și chiar și personaje negative, cum e Robbie Putrezitul. 

Norocul Ștefaniei este că Sportacus, care locuiește deasupra orășelului este mereu acolo, prezent la datorie și o ajută să abordeze un mod de viață sănătos.

De-a lungul timpului, fetița drăgălașă din show-ul de televiziiune s-a transformat radical, iar acum este de nerecunoscut.

Două actrițe pentru rolul Ștefaniei

Personajul energetic din Orășelul Leneș a fost interpretat de două actrițe, din 2004 până în 2014, cât timp a fost difuzat serialul.

Prima actriță are acum 30 de ani. Julianna Rose Mauriello a jucat în sezoanele 1 și 2, iar de atunci nu a mai apărut în niciun rol, renunțănd la actorie în favoarea studiilor. Ea a absolvit Universitatea din Columbia, specializarea Terapie Ocupațională.

Cea de-a doua actriță care a interpretat rolul Ștefaniei din Orășelul Leneș a fost Chloe Lourenco Lang. Ea a jucat între anii 2013-2014, respectiv sezonul 3 și 4 din iubitul serial. În prezent Chloe are 20 de ani, își continuă cariera ca actriță, dar și ca artistă. Ea a lansat și un videoclip pentru piesa Party Down the Road.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHLOE LANG (@chloe5lang)

În prezent, cele două sunt de nerecunoscut după cum se poate vedea în postările de pe rețelele de socializare!

Despre Orășelul Leneș

Orășelul Leneș (Lazy Town) este un serial pentru copii din Islanda difuzat în 128 de țări. Serialul este o combinaţie de acțiune live, marionete şi desene animate generate de computer ce îi are că personaje centrale pe Sportacus și Stefania. Printr-o poveste foarte bine pusa la punct, Orășelul Leneș promovează un stil de viață sănătos în rândul celor mici.

Personajele din Orăselul Leneș

Sportacus e un super-erou. Prefera să nu le spună copiilor din orășel ce este interzis și vrea să fie un exemplu pentru toți. Replica preferata a lui Sportacus este: “Fructele și legumele sunt bomboanele sport”. În serial, Sportacus este interpretat de Mangnus Scheving, fost campion olimpic la gimnastica.

Stefania este nepoata primarului din Orășelul Leneș. O fetiță vesela, optimista și curioasa. Stefania are parul și rochiță roz. Ea vine în Orășelul Leneș și întâlnește o mulțime de copii și adulți, dar cel mai bun prieten al Stefaniei este Sportacus. Stefania visează să devina dansatoare dar este și o cântăreață foarte priceputa.

Tehnologia folosita în studioul unde se filmează Lazy Town este una dintre cele mai moderne din lume și chiar Quentin Tarantino a trecut prin studioul Lazy Town să „fure” idei. Sportacus a investit 12 milioane în studioul sau, iar serialul a costat 42 milioane de dolari pentru a fi produs și este de altfel unul dintre cele mai costisitoare programe tv realizate vreodată. Realizarea unui singur episod din Lazy Town costa intre 800.000 și 1 milion de dolari.

Foto Instagram