Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară. Actrița se laudă cu o siluetă de invidiat, în ciuda celor câteva kilograme depuse. Vedeta transmite că își iubește silueta și că se simte foarte feminină când este însărcinată.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se pregătesc de venirea pe lume a celei de-a treia fetițe.

Secrete de gravidă marca Laura Cosoi

Laura Cosoi mărturisește că nu și-a schimbat stilul de viață de când a rămas însărcinată și că nu se abține de la mâncare, ba chiar dă curs poftelor pe care le are.

„Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie. Ba dimpotrivă, în ceea ce mă privește, din toată perioada vieții mele de 40 de ani, e clar că în momentele în care sunt însărcinată mă simt în forma mea desăvârșită de femeie, din toate punctele de vedere.

Tocmai de aceea, probabil că am tot repetat experiența și n-aș putea spune că nu mănânc anumite lucruri, chiar am mâncat foarte mult dulce în cele două sarcini, cel puțin acum și cu Vera am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia, aveam și sentimentul că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a întâmplat, deci totul e în grafic, se pare că așa simte organismul să reacționeze”, a declarat Laura Cosoi, pentru viva.ro.

„Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți”

„E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc.

La Rita să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta. Pe mine, faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”, a mai spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi și soțul ei Cosmin Curticăpean au împreună două fete, pe Rita și Vera, iar actrița urmează să devină mamă din nou, în vara acestui an.

Foto Facebook