Mihai Onilă a trecut printr-o adevărată dramă când, în urmă cu șase ani, fetița sa a încetat din viața din cauza unei boli incurabile. Fostul cântăreț de la Axxa și-a refăcut viața în Belgia, acolo unde s-a și căsătorit cu Laura Drăgan, femeia pe care a cunoscut-o după divorțul de soția sa.

De aproximativ doi ani, fostul membru al trupei Axxa trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Laura. Artistul a dezvăluit că Laura, actuala lui soție, este muza sa pentru pentru noul lui album „Yin&Yang”.

Mihai Onilă și Laura vor să devină părinți. Cei doi își doresc foarte mult un copil. Artistul speră ca soția lui să rămână cât mai curând însărcinată.

"După 40 de ani îți pui problema.dacă se poate"

”Ne gândim, da. Avem în plan, dar nu mai suntem la 20 de ani să nu ne punem problema dacă se poate sau nu, dar după 40 de ani îți pui problema.

Dacă există resurse și la mine și la ea, trebuie să trecem printr-un set de analize să vedem dacă suntem pregătiți fizic, să vedem cum stăm. Ne pregătim să trecem printr-un set de analize. Acum...voie divină! Așteptăm de acolo să vedem ce se întâmplă”, a anunțat Mihai Onilă.

Fetița lui Mihai Onilă a murit în 2016 

Ioana Emily Hope, fiica fostului component al trupei Axxa, a murit din cauza unei boli incurabile. Testele medicale au relevat un diagnostic crunt: fetița prezenta o tumoare inoperabilă la creier și, fără urmă de dubiu, medicii i-au anunțat familia că mai are de trăit doar 6 luni, atât cât s-au scurs de la tragica veste, până la clipa morții.

Foto Facebook