Anul acesta, popularitatea lui Barron Trump, fiul lui Donald și al Melaniei Trump, a crescut spectaculos în rândul generației Z, care a și declanșat un trend pe TikTik, cu hashtag-ul #SaveBarron.

Clipurile video postate, sub acest hashtag, #SaveBarron, pe rețeaua de socializare au strâns, până acum, 249 milioane de vizualizări.

În condițiile în care tatăl Donald Trump este unul dintre cei mai puternici oameni din lume și, probabil, la fel de controversat, Barron Trump (14 ani) a câștigat simpatia tinerilor prin faptul că se ține departe de lumina reflectoarelor. Frapează, în mod evident, figura lui tristă din majoritatea fotografiilor surprinse de paparazzi. 

 

În cadrul acestui trend, creatorii montează imagini și video-uri cu Barron, pe care le pun în valoare cu ajutorul unor piese muzicale și ale comentariile pline de simpatie.

 

”Este doar un puști. Mi se pare foarte diferit de tatăl său”, a comentat un creator de TikTok.

”Mi se pare că, în secret, își urăște familia”, a scris altcineva. 

”Nu a ales el viața asta, lăsați-l în pace”, a comentat alt utilizator.

 

Trendul a apărut, se pare, după ce pe internet s-ar fi răspândit zvonul conform căruia Barron are un cont pe platfoma de jocuri video Roblox, sub porecla JumpyTurtlee. Cu toate acestea, în 2018, Melania Trump spune că Barron nu este activ pe niciun cont de social media. 

Foto: Getty

TikTok te învață cum sa gândești pozitiv!