De 8 Martie, Ziua Femeii, vedetele am devenit nostalgice. Este și cazul starului internațional Dannii Minogue.

Cântăreața și vedeta tv a postat pe rețelele de socializare o fotografie din copilărie. Dannii Minogue care are 50 de ani a dorit să încurajeze femeile din toată lumea. 

„La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii! Astăzi este despre găsirea puterii noastre pentru a fi cea mai bună versiune a noastră, sprijinind alte femei și incluzând toți oamenii în căutarea egalității. În fiecare zi evoluăm', și-a început ea postarea sinceră de pe Instagram.

Dannii Minogue a continuat într-o notă emoțională, adresându-se versiunii sale din copilărie: „Hei, tu! Scriu din clubul femeilor de peste 50 de ani, am învățat că perfecțiunea nu există, dar am avut atâtea aventuri grozave încercând să o ating.

„Vor fi multe suișuri și coborâșuri. La fel ca un rollercoaster; Așteaptă și, cel mai important, bucură-te de plimbare! Sfat important: nu îți pensa sprâncenele în exces! a adăugat ea făcând referire la fetița adorabilă din imagine.

Dannii consideră trecerea timpului ca pe o mare binecuvântare, reprezentând dovada supravieţuirii. Este vorba de revelaţia pe care a avut-o atunci când sora sa Kylie a fost diagnosticată cu cancer, în 2005. 

”De câte ori se apropie ziua mea de naştere, îmi aduc aminte de perioada în care sora mea se lupta cu cancerul. Doctorii ne-au zis atunci că nu se ştie dacă scapă… Aşa că, de câte ori cineva mi se plânge că îmbătrâneşte, îi zic că înaintarea în vârstă este un privilegiu, un mare noroc şi că aşa ceva trebuie sărbătorit”.

”Îmi spuneau că ea e perfectă, iar eu grasă…”

Sora lui Kylie Minogue a fost traumatizată de comparaţiile cu celebra artistă. Danni Minogue a povestit într-un interviu cât de tare au marcat-o comparaţiile cu celebra artistă la începutul carierei.

”Îmi spuneau că ea (nr. Kylie) este slabă şi perfecta, iar eu sunt grasă. Mi-am auzit de toate. A fost foarte dificil”, a povestit Dannii Minogue, în prezent jurat la versiunea australiană a emisiunii ”Masked Singer”.

Recent, juratul Masked Singer și-a achiziționat o nouă casă în Melbourne, datorită filmărilor din Australia.

Foto Instagram