Graba strică treaba! Cam așa s-a întâmplat și cu mămică din Burley, Regatul Unit. Aceasta și-a listat, dintr-o eroare, copilașul la vânzare. Ba chiar a specificat că dorește să scape urgent de el, chiar astăzi, dacă se poate!

Lucy Battle a folosit o fotografie a fiului ei Oscar, în vârstă de numai șapte luni, ca imagine sugestivă pentru anunțul pe care l-a postat într-un grup de Facebook.

Tânăra mămică dorea cu disperare să scape de o canapea veche, dar pe lângă imaginile cu articolul de vânzare, Lucy Battle a folosit și o poză cu fiul ei Oscar, pe care a postat-o chiar pe prima poziție.

Femeia achiziționase o canapea nouă și voia s-o vândă cât mai repede pe cea veche, care acum ocupa destul loc în sufragerie. Prețul simbolic era de o liră sterlină.

Membrii grupului de pe Facebook au rămas înmărmuriți când au văzut anunțul. Reacțiile de pe grupul local nu au întârziat să apară. Unii dintre ei au taxat imediat greșeala tinerei de 20 de ani. Pe când alții s-au amuzat copios de eroare și chiar au declarat că postarea le-a făcut ziua mai frumoasă. Câteva dintre comentarii sunt de-a dreptul hilare. De exemplu, o mămică se interesează dacă poate să facă schimb cu un adolescent teribilist. O alta dorește să afle cum se prezintă la spălat. 

Lucy Battle a declarat pentru site-ul Leeds Live că: “Nu știu cum am reușit să încarc fotografia greșită. S-a nimerit chiar cu fiul meu Oscar. Îmi este tare rușine! Am realizat că s-a produs o eroare când am primit mesaje și comentarii la postare. Deja era prea târziu, nu mai puteam șterge poza. Majoritatea oamenilor erau ironici și făceau glume cu faptul că vreau să-mi vând copilul. Nu mă așteptam să se ajungă așa departe! Oameni buni, nu vreau să-mi dau băiețelul!”

Foto Facebook/Lucy Battle