Georgiana Văcaru, o femeie din satul Cotenești (comuna Stoenești - Argeș), a devenit cunoscută în toată România în urmă cu aproximativ doi ani.

La acea vreme, presa din țara noastră nota că, la doar 42 de ani, femeia are nu mai puțin de 20 de copii. Și că a rămas însărcinată aproape în fiecare an, începând cu vârsta de 19 ani.

„Ne descurcăm bine. Eu îi mai antrenez.. hai să facem lucrul ăsta... Nu pot să-i pun pe cei mici să facă lucruri de om mare, fiecare după puterea lui. Să vă spun drept, nu am ceva anume să mi se pară greu. Mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc... Că sunt cu gândul tot timpul la ei”, a spus Georgiana Văcaru pentru Muscel TV.

Femeia din Argeș a fost completată și de soțul ei, care a afirmat că Dumnezeu a vrut ca în familia lui să vină 10 băieți și 10 fete.

„De plănuit nu am plănuit nici să avem 1, nici 10, nici 20. Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Ne descurcăm binișor. Nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm. Suntem între limite”, a spus și Iosif Văcaru, soțul mamei care a născut de 20 de ori.