eTorturi este cofetăria spre care se indreaptă cei care își doresc un desert memorabil, un tort de al cărui gust și design să își reamintească toți cei care îl servesc. 

Un astfel de desert fabulos este piesa de rezistenţă pe mesele festive, indiferent de evenimentul sărbătorit, motiv pentru care toate solicitările primite de cofetăria care livrează torturi la comandă în București și în zonele limitrofe capitalei au în comun dorinţa de a avea un gust desăvârşit şi un aspect deosebit.

De la mic la mare, nu există persoane cărora să nu le placă să savureze o felie de tort delicioasă. Cofetarii eTorturi nu dezamăgesc nici în ceea ce priveşte designul. De astfel, site-ul cofetăriei, eTorturi.ro , susţine această idee, prin faptul că oferă imagini convingătoare – de la torturi personalizate pentru copii, în numeroase variaţii, până la torturi grandioase potrivite pentru cele mai importante evenimente sărbătorite în viaţă.

Criterii de achiziţie pentru torturi la comandă in Bucuresti

Un tort la comandă este o achiziţie care necesită atenţie la cel puţin următoarele aspecte:

Tipul evenimentului pentru care se comandă

Compoziţiile şi blatul se aleg, fireşte, în funcţie de gust, dar pentru un tort pentru copii fructele pot fi prioritare. În funcţie de tematica evenimentului, de persoana sărbătorită, de anotimp chiar, torturile se aleg diferit:

în funcție de tema evenimentului, tortul poate fi decorat cu detalii care să aducă în prim plan elemente care au legătură cu aceasta. De exemplu, tortul pentru un botez poate fi decorat cu îngerași, bebeluși și alte elemente delicate;

hobby-urile şi personalitatea celor sărbătoriți sunt factori importanţi de care trebuie să se ţină cont la momentul achiitiei unui tort. Un tort vesel decorat este foarte potrivit pentru o persoană pusă pe șotii contiuu, de exemplu. În ceea ce priveşte hobby-urile, tortul poate avea forma unui teren de fotabal, a unei palete de tenis, autovehicul şi multe altele, creativitatea fiind singura condiţie a alegerii;

pe de altă parte, în anotimpul rece se pot comanda torturi cu creme mai dulci, spre deosebire de vară, când cele mai potrivite sunt cele răcoritoare.

Numărul persoanelor care vor servi din tort

Greutatea tortului se stabileşte în funcţie de numărul celor care participă la masa festivă. De regulă, pentru adult se calculează 150 de grame şi pentru copii 100 de grame. Bineînţeles, este potrivit ca tortul să fie un pic mai mare decât greutatea rezultată în urma calculelor.

De ce eTorturi?

eTorturi.ro este o cofetărie care preia comenzi online, prin urmare, cei care au nevoie de produse rafinate, care să arate desăvârşit şi să aibă un gust minunat, nu trebuie să facă eforturi pentru a le avea pe mese. Comenzile se fac confortabil, de acasă.

Designul tortului poate fi ales dintre zecile de modele de pe site, dar poate fi si personalizat, iar gustul se poate stabili în funcţie de preferinţele personale, în ceea ce priveşte cremele şi blatul. Toate ingredientele utilizate în laboratorul cofetăriei sunt 100% naturale. Nu se folosesc aditivi, conservanţi sau altele similare.

Livrările se fac cu maşini utilate corespunzător transportului de mărfuri perisabile, la adresa stabilită de client.

Toate aceste avantaje determină ca produsul comandat să fie o revelaţie şi o idee bună prin care, fără efort, clienţii eTorturi se bucura de un desert suprem!