Un eveniment de-a dreptul șocant a avut loc pe 8 aprilie 2022 în Ucraina: gara din Kramatorsk, zonă din estul țării, care era folosită pentru evacuarea civililor din calea războiului, a fost lovită de două rachete!

Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la Sky News, cele două rachete care au lovit gara din Kramatorsk erau ale rușilor, iar una dintre acestea avea un mesaj șocant scrie pe ea: „În numele copiilor”.

„Racheta care a aterizat în gara Kramatorsk avea scris pe lateral cuvintele «Za detei» (În numele copiilor) Tulburător și probabil un indicator al realității paralele pe care o creează propaganda rusă”, a scris jurnalistul Oliver Caroll pe Twitter.

Sursa citată notează că în în momentul în care cele două rachete au lovit gara din Kramatorsk, acolo se aflau aproximativ 4.000 de civili care ar fi trebuit să se urce în trenuri și să fugă din calea războiului. Iar datele oferite de autoritățile din Ucraina arată că peste 30 de oameni au murit, iar alte aproximativ 100 de persoane au fost rănite.