În urmă cu aproape două săptămâni, Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tătic, după ce actuala lui parteneră de viață, Corina Caciuc, a născut un băiețel perfect sănătos.

Imediat după ce Liam, așa cum va fi botezat micuțul, a venit pe lume, Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de băiețel. Iar de atunci pare că antrenorul de la CSU Craiova nu se mai poate opri in postări.

În urmă cu doar câteva ore, Laurențiu Reghecampf le-a arătat fanilor o nouă imagine în care apare alături de băiețelul lui abia născut, însă de această dată le-a făcut o surpriză internauților: în poză este și Corina Caciuc!

În aproximativ două ore, fotografia a adunat aproape 7.000 de like-uri și câteva zeci de comentarii, semn că fanii antrenorului de la CSU Craiova au fost foarte încântați de ce au văzut.

„Mulțumim doctorilor, asistentelor, ne-am simțit extraodinar și suntem foarte fericiți că Liam a avut parte de cele mai bune condiții”, a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul fotografiei.