Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț, însă impresara se pare că a reușit o primă victorie în instanță.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, Laurențiu Reghecampf a fost obligat de instanță să plătească lunar pensie alimentară în valoare de o treime din venituri, adică suma de 5.000 euro.  

„El este obligat să achite 25.000 retroactiv și încă 25.000 de euro rezultați din contractul de reziliere cu Universitatea Craiova. Imediat după ce se va angaja, lunar, el e obligat să-și achite o sumă lunară ca pensie alimentară. De un an, nu a dat un leu copilului. Trebuie să achite urgent banii, căci este cu titlu executoriu, e decizia instanței”, a spus un apropiat al Anamariei Prodan.

Însă o sursă apropiată de Laurențiu Reghecampf afirmă că antrenorul i-a trimis lunar bani fiului său, astfel că suma pe care ar trebui să o plătească acum nu este de 50.000 de euro: „Reghe a făcut plăți lunare. Minorul a primit, constant, sume importante de bani care se vor scădea din ce a stabilit instanța că are să-i dea. Trebuie să se aibă în vedere veniturile brute, nu net. Sunt niște taxe de plătit. Banii de pensie alimentară trebuie justificați. Avocatul a cerut în instanță să plătească o treime din venituri, lunar. Se uită de sumele plătite de Laurențiu până acum. Minorul are card Revolut și i s-au virat bani lunar. Va trebui să se demonstreze că banii sunt cheltuiți în interesul copilului și nu reprezintă un venit al mamei. Tatăl și fiul au o relație bună, vorbesc la telefon”.