Anul 2021 a adus schimbări uriaşe în viaţa lui Smiley, mai ales după ce a devenit tată. Micuţa Josephine l-a cucerit iremediabil, cum era şi normal, iar acum artistul se bucură din plin de fiecare clipă petrecută alături de fetiţa lui. De altfel şi începutul lui 2022 l-a găsit pe artist în culmea fericirii, cu micuţa sa în braţe.

"Parcă aştept vacanţa asta de o viaţă... şi dacă stau bine să mă gândesc chiar o aştept de o viaţă! Cu familia în vacanţă!", a scris Smiley pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie în care priveşte împreună cu fetiţa lui un apus de soare absolut superb.

Smiley nu a dezvăluit şi destinaţia aleasă pentru vacanţa de început de an, după un 2021 plin, în care a demarat proiecte ce au crescut frumos şi în care, ca vedetă PRO TV, a făcut pasul de la postura de prezentator la "Vocea" şi "Românii au talent", la cea de jurat al emisiunii SuperStar România.

De altfel, Smiley s-a arătat profund recunoscător pentru tot ce i-a adus 2021: "Nu este despre cum trec anii sau despre trecerea timpului... este despre cum trăieşti şi ce trăieşti în timpul pe care îl ai, este despre a învăţa ce e iubirea şi despre căutarea adevărului, este despre dansul pe muzica ta interioară şi curajul de a-l dansa până la capăt... chiar dacă nu cunoşti prea bine paşii. La mulţi ani! Să fiţi sănătoşi, să zâmbiţi des, să vă bucuraţi mai mult, să iubiţi mai mult, să dansaţi mai mult, să gustaţi din viaţă mai mult!".

Josephine a făcut deja primii paşi

Un 2021 grozav a fost încununat pentru Smiley de încă o mare bucurie. Micuţa sa Josephine a făcut deja primii paşi, la vârsta de 9 luni. Fetiţa a învăţat să stea în picioare, susţinută deocamdată de mâinile iubitoare ale mamei sale. "Paşi mari pentru un om încă... micuţ. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că "merge", încât nu-i pot lua această bucurie, chiar dacă am rămas aplecată de spate", a scris Gina Pistol pe Instagram, alături de o imagine cu Josephine păşind în timp ce este ţinută de mânuţe.