În luna martie a acestui an, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată, după ce frumoasa blondă a adus pe lume o fetiță de nota 10, Josephine Ana.

Invitat într-un podcast, Smiley a vorbit despre diferite subiecte, inclusiv despre rugăciune și credință, afirmân că, în timp ce era însărcinată, Gina Pistol se ruga 40 de minute zilnic.

„Să știți că treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Pentru că sunt o grămadă de oameni pe care îi vezi – speakeri motivaționali, preoți, șamani – care îți spun despre aceleași lucruri: puterea cuvântului, puterea rugăciunii, puterea credinței. Acestea sunt niște lucruri care nu trebuie luate în râs. Iar oamenii care spun că sunt doar vorbe goale ar trebui să se gândească de două ori înainte să vorbească. Mi-a scris acum ceva timp un băiat pe internet, mi-a lăsat un comentariu răutăcios – Cum reușești tu? Ești și netalentat, și nu știu cum. Cum ai reușit tu să ai succes? Și i-am răspuns – Eu mă rog în fiecare zi, poate ar trebui să încerci și tu! Și într-adevăr așa este. Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot”, a spus Smiley.