Anamaria Prodan a mărturisit că este foarte strictă atunci când vine vorba despre educația copiilor săi. Și-a dorit întotdeauna ce este mai bun pentru ei, însă spune că nu le-a oferit niciodată prea multă libertate, ba chiar i-a educat ca în regim militar. 

Sarah, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a început să practice mai multe sporturi de la o vârstă fragedă, iar in final a ales baschetul, sport practicat și de tatăl ei, Tiberiu Dumitrescu. Pentru a ajunge la succesul de astăzi, Sarah a avut nevoie de multă disciplină, iar Anamaria Prodan a marturisit ca uneori a fost foarte dură cu fiica ei. 

”Eu am preluat de la familia mea, tu nu trebuie să fii sub mine, că vezi ce bunică ai avut, ce străbunică ai avut.

Când își făcea bagajul, într-o seară, se pregătea să plece în America, nici măcar cu mine, să o însoțesc și era: ”Mami, când vii la mine?” ”Când o să meriți. O să înțelegi.” Așa mi-am crescut eu copiii, regim militar, ca afară. S-a supărat foarte tare. Mi-a explicat acum ce a simțit. Mă ura atunci, cum am urât-o și eu pe mama mea, cu patimă, dar vezi, îți spune copilul tău, care azi face performanță în sportul pe care îl practică, un copil care nu a avut copilărie, doar antrenamente.

Cu ce te ajută că dai copilului tău această libertate să prindă fluturi, moare mama, tata și ei se apucă de droguri că n-au ce face altceva”, a mai spus Anamaria Prodan.

La nici 14 ani, Sarah a fost trimisă în America, la una dintre cele mai bune academii, pentru a studia. 

”La ora 8 fix se cânta imnul, în picioare. Acolo, cântatul imnului nu era că te ridică doamna profesoară în picioare, acolo, cântatul imnului e o implicație pe care ți-o dădea profesorul, iar fiecare copil de 3 ani era mândru că este american. Le implementa mentalitatea de învingător, nu conta cum te izbește viața, te ridici, mergi mai departe”, a povestit Anamaria Prodan.

foto: Instagram