Viața cu un nou născut este, de multe ori, complicată și de aceea puțini se grăbesc să mai facă repede un copil. Dar în cazuri foarte rare pur și simplu se întâmplă și te „trezești” cu încă un bebeluș în casă înainte ca primul să scape definitiv de scutece. Ce te faci, însă, când în mai puțin de un an în familie apar, pe cale naturală, trei copii?

Știe asta cel mai bine Stephanie Hansen, o femeie care a născut trei copii în mai puțin de un an. Și nu, nu sunt tripleți! Și nici nu a fost vorba de vreo „ghidușie” medicală sau științifică.

Stephanie a devenit mama unei fetițe, Daphne, pe 28 ianuarie 2020. Avea 32 de ani și fusese părăsită de tatăl micuței sale, iar între timp începuse deja o nouă relație. Când și-a putut relua activitatea sexuală după naștere a început să ia anticoncepționale, pentru a evita vreo „surpriză”. Doar că pilulele contraceptive nu au avut efect în timpul furtunii hormonale de după naștere, așa că a rămas din nou gravidă. De data aceasta cu gemeni. Iar Rubie și Penelope au venit și ele pe lume pe 8 decembrie 2020, fiind, iată, cu nici 11 luni mai mici decât sora lor.

Când a aflat că era din nou însărcinată, deși fetița ei nu avea nici 3 luni, Stephanie s-a simțit vinovată, însă nu a vrut să întrerupă sarcina. „Mă simțeam oribil la gândul că nu voi avea timp doar pentru noi două. Am fost tristă la început”, își amintește Stephanie Hanson. A depășit anxietatea imediat când și-a ținut în brațe gemenele și nici măcar faptul că urma să crească singură trei copii nu a descurajat-o; asta pentru că între timp se despărțișe și de noul iubit.

„Fetele sunt ca cei trei mușchetari. Au reușit să aibă un program comun, mănâncă, fac baie și se joacă împreună și împart aceeași cameră”, spune mămica de trei și chiar dacă recunoaște că uneori în casă poate fi cam haos, se bucură de întreaga experiență. Este fericită că tatăl gemenelor o ajută de câte ori are nevoie, chiar dacă recunoaște că a suportat destul de greu despărțirea: „Am fost devastată, dar mi-am spus că pot trece peste asta. Nu puteam să stau în pijama și să plâng toată ziua. În astfel de situații poți să te duci la fund sau să alegi să înoți”.

@stphmchhans What a ride. ???? #mothersanddaughters #fineilldoitmyself #girlmom #twinmom #momof3 #singlemom #thankfulforthislife #bebetternotbitter #girlgang #happymomhappyhome ♬ son original - isaac.syl

Stephanie își iubește ca pe ochii din cap fetițele de 2 ani și 3 luni, Daphne, și 1 an și patru luni, gemenele, și se ocupă să le crească frumos și bine. Este în continuare mamă singură, dar nu pare să aibă o problemă cu acest aspect. „Nu aș fi crezut niciodată, acum trei ani, că viața mea va fi astăzi așa cum este. Iubesc să fiu mamă mai mult decât orice pe lumea asta.

@stphmchhans Thanks, Universe. ???? #whoknew #buthereiam #girlmom #twinmom #singlemomlife #happymoments ♬ original sound - Jose Herrera