Rar și neobișnuit! O femeie a născut trei bebeluși în decursul a 12 luni. Tânăra din Anglia a rămas însărcinată cu gemeni, foarte repede după ce a născut primul bebeluș.

Stephanie Hansen, în vârstă de 32 ani, a născut pe 28 ianuarie 2020 o fetiță, pe care a numit-o Daphne. Daphne avea 94 de zile, când mămica ei a aflat că este însărcinată din nou, de data aceasta cu gemeni.

Însărcinată la 3 luni după nașterea primului copil

La doar 10 luni de la nașterea primului copil, Stephanie a adus pe lume gemeni: Rubie și Penelope. Cele două fetițe s-au născut pe pe 8 decembrie 2020.

@stphmchhans 2020 was a big year. ???? #girlmom #momsover30 #pregnancy #3babiesinlessthanoneyear #irishtriplets #irishtripletmom #fypシ #thewomanwastoostunnedtospeak ♬ The woman was too stunned to speak - % dominik %

În medie, majoritatea femeilor încep să ovuleze din nou la aproximativ 45 de zile sau șase săptămâni după naștere. Așa că Stephanie și-a făcut un test de sarcină înainte de a merge la un ginecolog. În acel moment femeia începuse o nouă relație și nu se aștepta ca testul de sarcină să fie pozitiv, ba chiar sarcina să fie deja în 3 săptămâni.

”Eram într-o stare de confuzie cauzată de prima naștere și apoi era și entuziasmul începerii unei noi relații”, spune Hansen.

”Pur și simplu mi-am cam pierdut controlul în acele momente. Nu mă așteptam să am trei fetițe cu vârste așa apropiate. La început am fost șocată și tristă. Mă gândeam la Daphne, că nu-i pot acorda atenția de care are nevoie, a declarat mămica pentru Metro.

La început Stefhanie s-a temut că prima sa fetiță nu se va bucura de apariția așa de rapidă a celor două noi surioare. Însă, cincisprezece luni mai târziu, cele trei fete sunt foarte apropiate, împart aceeași cameră și fac totul împreună. Stephanie, care în prezent este mamă singură, împărtășește experiența sa ca părinte pe TikTok.