Caz inedit chiar în noaptea dintre ani! O pereche de gemeni din California au zile, luni și ani diferiți de naștere.

O americancă însărcinată cu gemeni a născut chiar de Revelion la Centrul Medical Natividad din Salinas. Inedita performanţă a fost reuşită pentru că Aylin Trujillo și fratele ei Alfredo Trujillo s-au născut de Revelion, înainte și după miezul nopții.

Chiar dacă cei doi copii s-au născut la o diferenţă de 15 minute, în actele oficiale ei vor avea date de naştere diferite, în ani diferiţi.Astfel, datele de naștere din certificate vor fi 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022

Alfredo s-a născut primul, la ora 23:45, în timp ce Aylin, sora lui, a venit pe lume exact la 00:00.

„Mi se pare uimitor să mă gândesc că gemenii au zile de naștere diferite. Am fost surprinsă și fericită că ea s-a născut la miezul nopții", a afirmat mămica Fatima Madrigal.

Părinții Fatima Madrigal și Robert Trujillo din Greenfield mai au trei copii: două fete și un băiat.

Probabilitatea ca astfel de nașteri să se întâmple este de una la două milioane”

Dr. Ana Abril Arias, unul din medicii spitalului, a declarat la rândul ei că „a fost una din cele mai memorabile nașteri din cariera mea”.

Potrivit spitalului Natividad, în SUA se nasc anual în jur de 120.000 de gemeni, adică puțin peste 3% din totalul de nașteri. „Însă gemenii cu zile de naștere diferite sunt rari, iar unii estimează că șansa ca gemenii să se nască în ani diferiți este de una la 2 milioane”, a precizat unitatea medicală.