Părinte de bebeluș, toddler, școlar sau adolescent? Ai întrebări, temeri sau curiozități despre provocările meseriei de părinte? Atunci, evenimentul acesta este pentru tine! Modern Family Challenges are loc în 14 noiembrie, între orele 10:00-15:00, și va fi transmis LIVE pe paginile Modern Family România și Modern Dads. 

Preocupările părintelui modern se îndreaptă către subiecte care țin de dezvoltarea armonioasă a copilului, relația de atașament, inteligența emoțională a copiilor, disciplina, somn liniștit, alimentație echilibrată, psihologia copilului, educația acestuia și multe altele. Suntem în postura de a gestiona mai multe situații în paralel, în timp ce încercăm să nu uităm și de momentele dedicate relației de cuplu, nevoilor personale sau evoluției profesionale. Despre aceste “provocări” prin care trec părinții se va discuta în cadrul evenimentului Modern Family Challenges.

În 14 noiembrie, timp de cinci ore, specialiști de top din domeniu vor aborda subiecte precum: “sarcina și nașterea în pandemie”, “emoțiile copiilor” sau “familia netradițională”. Printre invitați se numără psihoterapeutul Cătălin Durlea, psihologul Gabriela Maalauf și medicul specialist obstetrică-ginecologie Radu Botezatu. 

Evenimentul va fi transmis LIVE pe paginile Modern Family Romania și Modern Dads. Accesul la eveniment este gratuit, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă alăturați comunității Modern Family România apăsând butonul de LIKE pe Facebook sau să dați JOIN grupului privat.

În cadrul evenimentului vor exista trei paneluri de discuție, structurate pe etapele de dezvoltare ale copilului: Naștere&bebeluș, Toddler&școlari și Adolescenți. Subiectele care vor fi dezvoltate de specialiști la fiecare panel sunt următoarele:

PREGNANCY&BABY

10:00 - 10:30: Sarcina și nașterea în perioada pandemiei, Dr. Radu Botezatu, Medic specialist obstetrică-ginecologie Nativia

10:30 - 11:00: Cuplul în ipostaza de părinte și schimbările prin care trece familia modernă, Diana Vijulie, Certified Parent Educator, Positive Parenting

Moderator: Izabela Marinescu, Jurnalist

TODDLERS&SCHOLARS

12:00 - 12:30: Emoțiile copiilor și setarea de limite cu blândețe, Cătălin Durlea, Psihoterapeut

12:30 - 13:00: Mindefullness financiar pentru mama și întoarcerea la muncă, Nicoleta Deliu, Head of Communication BCR

13:00 - 13:30: Parents Talks: Alina Geavu aka Aluziva, mamă de trei copii și Ioana Manoiu, GM GMP P, mamă de doi copii

TEENS

13:30 - 14:00: Adolescenți cu personalitate: cum ne(re)conectăm cu copiii noștri, Corina Dobre, Psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental

14:00 - 14:30: Generația copiilor nativi digitali și relația adolescenților cu tehnologia și rețelele sociale, Gabriela Maalouf, Psiholog.

14:30 - 15:00: Parents Talks: Roxana și Marian Hurducas, Familia Netradițională.

Moderator: Sofia Frunză, Organizator Modern Family Challenges

Află mai multe detalii despre eveniment AICI și pe pagina de Facebook Modern Family România.