Adriana Stere este însărcinată cu cel de-al cincilea copil. 

Adriana Stere urmează să devină mamă pentru a cincea oară, iar minunata veste a anunțat-o pe rețelele de socializare printr-o fotografie care ilustrează perfect situația în care se află familia ei în acest moment. 

BREAKING NEWS!!! Căutăm apartament cu 4 camere sau casă în cartierul Berceni. Să fie puțin roz ????!

Publicată de Adriana Iovi-Stere pe Marţi, 20 octombrie 2020

 

Adriana Stere are patru copii, pe Cezar (12 ani), pe Iulia (10 ani) și doi băieți gemeni, de 5 ani. Jurnalista a oferit o declarație în exclusivitate pentru depici.ro despre acest moment important din viața ei: 

”Eu stiu să fac cel mai bine știri și copii! Poate știați că “aripa tânără” de la mine de acasă inseamna deja trei băieți și o fetiță... Ei bine, vă anunț că, de cateva luni, vin în știri “la pachet” cu o bebelușă, foarte dorită și mult așteptată. Doar câțiva prieteni și echipa noastră de medici au știut că Adriana e, mai nou, doi-în-unu. Dar acum... puiul nostru e breaking news! Iris a fost un vis delicat și târziu, și a devenit o dovadă că există minuni, chiar dacă sunt făcute de oameni. Copilașul nostru cu numărul 5 și-a croit drum într-o vreme în care lumea, așa cum o știm, a început să dispară. Am purtat-o cu mine discret, ca pe un secret că în noi mereu crește speranța și că lupta nu e pierdută. Și, până se naște, bulgărașul de viață îmi va fi aliat în a-i ajuta pe oameni să înțeleagă ce important e să aibă grijă de ei. Dacă eu și familia mea am putut, poate oricine!

Ce se întâmplă în jur, în spitale, în școli, nu e un dat. Nici o sentinta, nici un capat de drum. 

Nu vrem decât ca fetița să vină cu bine, iar pentru asta vă cer, de acasa, de oriunde ați fi, un gând bun. Și vă mulțumesc! În numele ei și al fraților ei, care o așteaptă să le spargă timpanele și să le întoarcă totul cu susul în jos. Iubirea nu se oprește în pandemie. Dar nici vigilenta, nici grija pentru cei mari, mici și chiar nenăscuți. 

Ne revedem la știri! Cum spune soțul meu, acum nu fac reportaje cu inima... ci cu două inimi!”

Citește și: EXCLUSIV Adriana Stere, despre cele mai mari provocări despre viața de mamă cu patru copii: ”Sunt extrem de adaptabili”