Însărcinată pentru a doua oară, Olimpia Melinte se pregătește pentru a deveni mamă din nou. Pentru a împărtăși detalii importante din această perioadă cu admiratoarele sale, dar și cu femeile care își doresc să afle informații relevante pe subiect, actrița din VLAD realizează show-ul exclusiv online ”Olimpiada Mămicilor”, pe protvplus.ro.

În episoadele show-ului, Olimpia Melinte va vorbi despre bucuria unei noi sarcini și, cu ajutorul specialiștilor, va atinge subiecte de mare interes pentru femeile însărcinate. Va proba haine de gravidă și va testa produse nelipsite din igiena femeilor gravide.

În primul episod, vedeta a discutat cu medicul ginecolog Anca Sultan despre investigațiile și pașii pe care trebuie să îi urmeze o femeie înainte și imediat după ce a aflat că este însărcinată. În plus, au discutat despre diferitele teste noninvazive care pot fi făcute, despre relația cu doctorul, dar și despre semnele pe care ar trebui să le observe o femeie cu privire la sarcina sa. 

Există mai multe controale pe care ar trebui să le facem și care sunt aceleași și pentru perioada de preconcepție. Mi se pare foarte important să menționez că o îngrijire prenatală corectă începe cu mult înaintea concepției”, a declarat medicul Anca Sultan.

Vezi în materialul video de mai jos primul episod din show-ul ”Olimpiada Mămicilor”