Mamele sunt în continuă căutare de idei pentru pachețelul copiilor atunci când merg la școală. O femeie i-a făcut, însă, o surpriză neplăcută fiului ei din cauza neatenției. Din fericire, nu a fost vorba despre ceva ce i-ar fi putut pune copilului viața în pericol, însă experiența lor este dovada clară că este bine să verifici de două ori ce îi pui celui mic să mănânce.

Pentru unii ar putea să pară amuzant ce a ajuns să mănânce bietul copil în pauza de masă de la școală, pentru alții grețos sau chiar strigător la cer, dată fiind evidenta lipsă de atenție a mamei. Povestea a devenit, însă, virală, după ce femeia a spus-o personal, pe un site pentru mame.

„I-am spus fiului meu că are în pachețel salată cu paste. Când ne-am întâlnit seara acasă, copilul m-a întrebat de ce i-am pus, în schimb, un piure cu gust ciudat. Se pare că salata cu paste era încă în frigider și că el mâncase o caserolă plină cu grăsime pe care o păstrasem pentru păsări”, a povestit femeia pe Mumsnet.

Și alții au pățit-o

Întâmplarea se pare că i-a amuzat teribil pe cei care au citit postarea, întrucât unii dintre aceștia s-au grăbit să își spună propriile povești despre pachețele ciudate, cum ar fi o banană storcită cu crustă de biscuiți sfărâmați, sandvișuri cu pâine mucegăită sau un tub de margarină.

„Și-a trimis cineva copiii la școală cu ceva mai rău de atât sau suntem, oficial, cei mai răi părinți de pe aici?”, a completat femeia. 

Mulți internauți au vrut să afle dacă și cât a mâncat copilul din „piureul ciudat”, însă curiozitatea nu le-a fost satisfăcută.