Kinderpedia, soluția completă de comunicare și management dedicată grădinițelor și școlilor, organizează conferința Educație conectată: Școala în 2020. 

Conferința aduce în discuție modele și practici de a integra tehnologia în triunghiul copil-părinte-școală, pentru a aduce beneficii solide și a oferi o educație de calitate pe termen lung. 

Evenimentul este dedicat profesorilor, părinților și tuturor celor implicați în procesul educațional și interesați de modul în care tehnologia poate susține dezvoltarea educației și implicit a societății în ansamblu. Participanții se pot înscrie gratuit, pe ZOOM.

Conferința aduce împreună nume sonore din zona educației precum Oana Moraru, expert educațional, fondatoare a Școlii Helikon, Claudia Chiru, profesor pentru învățământul primar, fondatoare SAGA Kid, formator SuperTeach, Oana Mosoiu, lector universitar, doctor în Științele Educației Facultatea de Psihologieși Științele Educației și Anca Nedelcu, profesor universitar, doctor în Științele Educației Facultatea de Psihologie și Științele Educației. 

"Lăsând la o parte progresele școlare concrete, conectarea dascălilor cu copiii și familia ne menține în paradigma unei sănătăți emoționale.”, a declarat Oana Moraru.

Agenda Evenimentului

9 septembrie

16:30 -16:45 Welcome & Introducere – Evelina Necula, Co-Fondator Kinderpedia – Rolul inderpedia în educația conectată

16:45–17:30 Claudia Chiru - Ce rol au creativitatea și ineditul în actul de predare?

17:30–18:15 Anca Nedelcu - Cum folosim noile tehnologii in predare, farasa ne pierdem autenticitatea?

18:15–19:30 Directori de școală în dialog

10 septembrie

16:30-17:15 Oana Mosoiu - Cum implicăm familia în activitatea clasei și a școlii?

17:15-18:00 Oana Moraru - Cum menținem vie atenția copiilor, indiferent de mediu?

18:00-19:30 Părinți bloggeri în dialog

Mai multe detalii despre evenimentul Educație conectată: Școala în 2020 găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului!