O fotografie care înfățișează un tătic dormind pe podeaua unui spital a devenit virală pe Facebook, fiind distribuită de peste 32.000 de ori, scrie The Independent.

Sara Duncan din Fredericktown, Missouri, a postat pe Facebook fotografia cu soțul ei, Joe Duncan, care a adormit pe podeaua unui spital. Cei doi au fost nevoiți să meargă de urgență la medic cu fiul lor cel mic, iar bărbatul, epuizat după un schimb de 12 ore la serviciu, a fost răpus de oboseală.

„Am publicat acea fotografie cu toată dragostea pentru soțu mei pentru că știu că nu-i mulțumesc suficient de munt pentru cât de fenomenal este ca soț și ca tată”, a explicat Sara. „Am vrut să vadă toată lumea acest lucru. Am vrut să le transmit oamenilor că nu va fi întotdeauna perfect, dar va merita fiecare efort”, a continuat femeia.

Chiar dacă terminase un schimb de 12 ore la serviciu, Joe nu a putut să-și lase soția să meargă singură la spital cu fiul lor. Pentru că trebuia să se întoarcă la muncă în câteva ore, acesta s-a schimbat în hainele de serviciu și s-a dus cu soția și copilul la doctor.

„Este acel tip de om catre vrea să-ți fie alături cu orice preț”, a explicat Sara Duncan, care a mărturisit că știa drumul până la spital și putea ajunge acolo singură, însă nu l-a putut convinge pe soțul ei să nu îi fie alături.

Let’s talk about this because it doesn’t get enough attention......What some may see: a Dad sleeping while Mom stays...

Posted by Sara Duncan on Tuesday, 23 March 2021

 

Sursă foto: Facebook


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: