Deși am putea crede că vedetele nu au timp de nimic, nici măcar de creșterea propriilor copii, se pare că 10 dince cele mai cunoscute celebrități ne contrazic.

The Things a făcut o listă a vedetelor care nu au apelat la o dădacă pentru copiii lor.
  1. Jenna Fischer – a mărtursit că nu a avut încredere să-și lase copilul pe mâna altei persoane, cu toate că viața ei era una agitată. Și-a impus să își facă timp să îl crească singură pe fiul ei.
  2. Mila Kunis și Ashton Kutcher – au împreună o fată și un băiat și se ocupă împreună de creșterea lor, deși sunt unii dintre cei mai îndrăgiți și căutați actori de la Hollywood.
  3. Celine Dion – ocupată cu concerte în toată lumea, artista nu și-a neglijat niciodată cei trei copii.
  4. Blake Lively și Ryan Reynolds – îndrăgiți de toată lumea în special pentru familia frumoasă pe care o formează, nici ei nu au apelat la serviciile unei dădace, deși au trei fetițe.
  5. Matthew McConaughey și Camila Alves – au trei copii, însă se descurcă de minune cu ei, având doar ajutorul mamei Camilei.
  6. Marc Anthony și Jennifer Lopez – pe vremea când formau un cuplu, cei doi și-au împărțit sarcinile și și-au crescut singuri gemenii.
  7. Jerry O'Connell And Rebecca Romijn – și ei sunt părinți de gemeni și nu s-au temut niciodată să își crească singuri copiii.
  8. Eva Mendes – are doua fetițe cu Ryan Gosling și nici nu a vrut să audă de o dădacă. Și-a asumat rolul de mamă și îl duce la îndeplinire cu succes.
Sursă foto: Instagram @jlo

Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: