O femeie are cele mai mari șanse să rămână însărcinată până în vârsta de 35-40 de ani.

Totuși, celebritățile din lista de mai jos au sfidat această regulă și au devenit mame dupa 35 de ani, scrie publicația The Things.

  1. Eva Longoria – actrița l-a adus pe lume pe fiul ei, Santiago Enrique Baston, la vârsta de 43 de ani. Eva a mărturisit că atunci a simțit că este timpul potrivit pentru a deveni mamă, întrucât avea mai multă răbdare și mai mult timp liber de petrecut cu fiul ei.
  2. Drew Barrymore – a devenit pentru prima oară mamă la 37 de ani, când a născut-o pe fiica ei, Olive. Actrița a continuat să uimească și doi ani mai târziu a adus-o pe lume și pe Frankie.
  3. Rachel McAdams – avea 39 de ani când l-a adus pe lume pe fiul ei. Se pare că actrița a prins gustul maternității, pentru că acum, când are 41 de ani, așteaptă cel de-al doilea copil.
  4. Eva Mendes – a născut-o pe Esmeralda la 40 de ani, iar doi ani mai târziu a adus-o pe lume și pe Amada.
  5. Jennifer Lopez – avea 38 de ani atunci când i-a născut pe gemenii Emme și Max, pe care îi are cu fostul ei soț, Marc Anthony.
  6. Halle Berry – a adus-o pe lume pe fiica ei, Nahla, la 41 de ani, iar la 48 de ani l-a născut pe fiul ei, Maceo.
  7. Amy Schumer – actrița l-a născut pe Gene, fiul ei, la 37 de ani, după o sarcină cu mari probleme.
  8. Mariah Carey - a devenit mamă de gemeni la 41 de ani, după ce s-a luptat o viață întreagă cu infertilitatea și a suferit și un avort.
  9. Amy Poehler – comedianta a devenit mamă la 37 de ani, când a născut un băiețel. Al doilea ei fiu a venit pe lume când mămica avea vârsta de 39 de ani.
  10. Meghan Markle – proaspăt intrată în Familia Regală Britanică, actrița americană a devenit și ea mămică la 37 de ani, când l-a născut pe primul ei fiu cu Prințul Harry, Archie.

Sursă foto: Instagram


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: