În timpul interviului pentru Televisa, Shakira a spus că în mijlocul durerii a devenit o leoaică pentru fiii ei, Sasha și Milan, care sunt cea mai mare prioritate a ei.

"Acum mă simt completă pentru că simt că depind de mine, așa că trebuie să fiu mai puternică decât o leoaică", a spus cântăreața.

De asemenea, a subliniat că, pentru a avea această putere, a trebuit să treacă printr-un proces de doliu pentru relația pe care a pierdut-o. "Această forță, pentru a nu fi o fațadă, trebuie să fie o forță care este rezultatul trăirii unui duel, al acceptării, al înțelegerii, al tolerării frustrării și al acceptării faptului că lucrurile nu merg așa cum îți dorești".

Iar columbianca vrea să fie un exemplu pentru copiii ei și asta a și făcut. "Să fiu un exemplu pentru copiii mei că este posibil să supraviețuiești suișurilor și coborâșurilor vieții.

Deși mulți o critică, Shakira a făcut tot ce a putut și a trăit procesul de vindecare prin cântecele sale, iar acum este o femeie puternică, care știe că nimic nu o va doborî.

Iar copiii ei văd marele efort pe care l-a făcut pentru a trece peste, și faptul că este încă în picioare, cu zâmbetul pe buze, iar acesta este cel mai bun exemplu pe care îl poate da celor mici, care cu siguranță o admiră.