Meghan, Ducesă de Sussex, a anunțat duminica, 6 iunie, că a născut o fetiță.

Micuța a venit pe lume la doi ani după nașterea fratelui ei, Archie, primul copil al cuplului Meghan-Harry.

Fetița a venit pe lume în Statele Unite ale Americii, acolo unde părinții ei au dorit să înceapă o nouă viață, departe de Familia Regală Britanică. Totuși, numele pe care cei doi i l-au dat fiicei lor a uimit pe toată lumea, tocmai pentru ca are legătură cu Familia Regală.

Pe micuță o cheamă Lilibet Diana. Lilibet este numele de alint al Reginei Elisabeta, iar Diana nu mai are nevoie de explicații, fiind numele mamei lui Harry și William, care a sfârșit tragic într-un accident de mașină în 1997.

Totuși, puțini știu că noua membră a Familiei Regale nu este prima cu numele inspirat de Regină și Prințesa Diana. Pe fiica Ducilor de Cambridge o cheamă Charlotte Elizabeth Diana. Detaliul a fost semnalat încă din momentul anunțului de admiratorii Casei Regale care îi condamnă pe Harry și Meghan pentru declarațiile controversate făcute la adresa Familiei Regale Britanice.

În ciuda „războiului” declarat de Harry și Meghan Casei Regale, atât Regina, cât și Ducii de Cambridge au anunțat nașterea micuței Lilibet și au transmis mesaje călduroase de felicitări pentru proaspeții părinți.

Sursă foto: Instagram


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: