Ducii de Sussex, Meghan și Harry, așteaptă cel de-al doilea copil.

Meghan Markle și Prințul Harry au deja un băiețel, Archie, în vârstă de 2 ani. Acum, Meghan este însărcinată din nou și așteaptă o fetiță.

The Mirror a stat de vorba cu Nick Bullen, editor șef la True Royalty TV, care a explicat că nașterea unui copil este un motiv de mare bucurie pentru Familia Regală și că va fi un liant între aceasta și cuplul de Sussex.

Meghan și Harry s-au rupt de Familia Regală și s-au stabilit în Statele Unite, însă Nick Bullen susține că venirea pe lume a micuței îi va face pe toți să uite de probleme.

Mai mult, expertul în probleme regale a spus că Regina Elisabeta ar urma să își cunoască rapid strănepoata prin intermediul unei convorbiri pe Zoom.

„Sunt sigur că prințul Harry și Meghan Markle vor utiliza Zoom pentru a o prezenta pe micuță reginei Elisabeta. Va fi a 11-a strănepoată”, a explicat Nick Bullen.

Meghan și Harry au pus la zid Familia Regală Britanică într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey în luna martie, iar ruptura dintre ei și capetele încoronate s-a adâncit. Printre altele, Prințul Harry a spus că îi este milă de fratele lui, Prințul Willian și de tatăl lui, Prințul Charles, pentru că sunt prinși într-o capcană din care nu pot scăpa.

Sursă foto: Instagram


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: