Meghan Markle plănuiește să îi facă fiicei sale un cadou pe care îl va păstra toată viața: soția prințului Harry îi va lăsa moștenire fetiței sale o bijuterie scumpă pe care o va putea purta după ce va deveni adultă. 

Ducesa de Sussex a dat detalii despre cadoul pe care i-l va oferi în viitor lui Lilibet Diana. Deși mulți ar crede ca bijuteriile de lux pe care Meghan Markle vrea să i le lase fiicei sale sunt din colecția pe care aceasta a primit-o când a intrat în familia regală, această bijuterie nu are nicio legătură cu regalitatea, dimpotrivă, este ceva ce ducesa de Sussex a primit odată cu munca ei de actriță cu ani în urmă.

"Când am aflat că Suits a fost ales pentru cel de-al treilea sezon, ceea ce la momentul respectiv părea o piatră de hotar uriașă, m-am răsfățat complet și am cumpărat versiunea bicoloră", a declarat Meghan, care a mai spus că piesa este gravată cu un mesaj special pe care scrie "Pentru MM de la MM". Mai exact, este vorba despre un ceas foarte scump, pe care Meghan și l-a făcut cadou. 

Ceasul, care este un simbol al succesului profesional al lui Meghan Markle, va fi o moștenire pentru copiii ei. Soția prințului Harry a declarat că intenționează să i-l dăruiască fiicei sale într-o zi. "Asta este ceea ce face ca o piesă să fie specială: legătura pe care o ai cu cei dragi", a spus ea.