În timpul unui interviu cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a acuzat membrii Familiei Regale că au remarci rasiste la adresa fiului lor, prințul Archie.

În timpul discuției, cuplul a susținut că un membru anonim al Familiei Regale și-a exprimat "îngrijorarea" cu privire la "cât de închisă" va fi pielea prințului Archie când se va naște.

Acuzațiile au stârnit indignare, iar mulți au cerut cuplului să dezvăluie cine a făcut aceste comentarii. Autorul regal Omid Scobie a afirmat acum că Meghan a numit doi membri ai Casei Regale în scrisorile private pe care i le-a scris regelui Charles.

Nu au fost implicate "prejudecăți întâmplătoare"

Autorul este pregătit să își lanseze cartea sa bombă despre regalitate, Endgame, care a fost descrisă pe Amazon ca fiind "o investigație pătrunzătoare a stării actuale a monarhiei britanice". În carte, el spune că Meghan a afirmat că cei doi membri ai familiei au luat parte la "conversații" despre fiul ei.

Într-o copie a cărții, văzută de The Sun, numele celor implicați nu au fost dezvăluite. Autorul a susținut că știe numele, dar "legile din Regatul Unit mă împiedică să raportez cine erau".

Scrisorile pe care Meghan i le-a scris lui Charles ar fi fost trimise în primăvara anului 2021, după ce ea și Harry au vorbit cu Oprah. Se spune că regele ar fi vrut ca scrisorile de răspuns să exprime modul în care a simțit că nu au fost implicate "prejudecăți întâmplătoare".

Potrivit publicației, Endgame va include afirmații potrivit cărora Meghan și Charles au simțit că au fost "amândoi auziți" după ce au făcut schimb de scrisori. Cartea urmează să fie lansată pe 28 noiembrie.

După interviul lor cu Oprah, Harry a afirmat că nu a catalogat Familia Regală drept rasistă. În timpul unui interviu de 90 de minute cu Tom Bradby, prezentatorul de la ITV News at Ten, Harry a declarat că familia regală nu este vinovată de rasism, ci de "prejudecăți inconștiente".

foto: shutterstock.com