Foarte multe cupluri care se pregătesc să devină părinţi se gândesc la sexul bebeluşului încă de la concepere. Deşi majoritatea nu recunosc, mulţi au un sex preferat pentru copilul ce urmează să îl aducă pe lume. 

Astfel, dacă te afli şi tu în această categorie şi vrei să ai, de exemplu, un băieţel poţi ţine cont şi de poziţia sexuală. Se spune că aceasta ar ajuta la influenţarea sexului pe care urmează să îl aibă copilul. Iată câteva poziții pentru a concepe un băiețel conform calculatorului de ovulație și câteva sfaturi.

Sexul bebelușului este întotdeauna decis de bărbat, deoarece el este cel care are spermatozoizii masculini și feminini, spermatozoizii Y sunt pentru a face un băiat și spermatozoizii X pentru a face o fată. 

Pentru a face un băiat, partenerii trebuie să întreţină relaţii intime în ziua ovulației sau a doua zi, bărbatul trebuie să evite să poarte pantaloni strâmți și să se expună la căldură, deoarece se susține că spermatozoizii Y sunt mai sensibili la temperaturi ridicate. 

Doggy Style

Poziția "doggy style" este una dintre cele mai utilizate pentru a rămâne însărcinată cu un băiețel, deoarece penetrarea este profundă și sperma este plasată foarte aproape de colul uterin.

Acest lucru poziţie presupune o penetrare profundă și, prin urmare, sperma este depusă chiar la intrarea în colul uterin. Deoarece nu sunt foarte puternici, spermatozoizii Y au o distanță mai mică de parcurs și au mai multe șanse să ajungă primii la ovul.

Poziţia Misionarului

Misionarul este, fără îndoială, una dintre cele mai bune poziții pentru a face un copil, deoarece penetrarea are loc foarte aproape de colul uterin. După ce bărbatul depune sperma, femeia nu trebuie să-și schimbe poziția timp de 20 de minute. 

Sursa foto: shutterstock.com